0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.

Uusi kauppamme on valmis. Verkkokauppaan tehty iso ohjelmisto- ja kassapäivitys 2.8.17. klo 9

Olemme iloisia, jos kerrot huomaamistasi epäkohdista meille, jotta saamme ne pikaisesti kuntoon. 

 Ajankohtaisista uutisista löydät lisäinfoa.

Haluamme auttaa, on pulmasi pieni tai pikkuisen isompi. Pohditaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu tarpeeseenne. Myös tuote-ehdotukset ovat tervetulleita, olemmehan täällä sinua varten.


Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostitse royalkestot@gmail.com


Voit myös soittaa tai lähettää whats up viestin 045-8675 480. Jätä tekstiviesti tai sähköposti, jos emme ole varastolla pakkaamassa silloin kun soitat. Muussa tapauksessa emme soittele takaisin. Tilauksiin liittyen otamme yhteyttä sähköpostitse kaikissa asioissa. 


Verkkokaupan varastolla tai ompelimossa ei voi asioida. Yrityksellä ei ole myymälää. Keskitymme ompelutoimintaan ja tilaustuotteisiin. Tuotteitamme on toistaiseksi saatavissa vain täältä verkkokaupastamme sekä tilaustuotteita voi tilata myös sähköpostitse/soittamalla. Kuntalaskutuksissa ja isommissa erissä ota yhteys sähköpostiimme.


Postiosoite: Royalkestot, Jalavatie 7 as 8, 23500 Uusikaupunki. Ilmoitathan mahdollisista palautuksista etukäteen, jotta tiedämme odottaa niitä. Sopimatta lähetettyjä palautuksia ei hyvitetä. Maksamme viallisten tuotteiden postikulut halvimman tavan mukaan, muissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön sekä myyntikuntoinen.