0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Haluamme auttaa, on pulmasi pieni tai pikkuisen isompi. Pohditaan yhdessä mikä olisi sopivin ratkaisu tarpeeseenne. Myös tuote-ehdotukset ovat tervetulleita, olemmehan täällä sinua varten.


Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostitse royalkestot@gmail.com, myös aukioloaikojen ulkopuolella.


Voit myös soittaa puotipuhelimeen tai lähettää whats up viestin 045-8675 480. Jätä tekstiviesti tai sähköposti, jos emme paikalla silloin kun soitat ja haluat että soitamme takaisin. Puhelimeen vastataan vain puodin aukioloaikoina. Tilauskäsittelyyn liittyen otamme yhteyttä sähköpostitse kaikissa asioissa. Soitamme vain pyydettäessä.


Avaamme Turkuun pienen myyntipisteen lokakuun alusta 2017. Tavoitteena on olla auki maanantaisin/tiistaisin ja torstai iltapäivisin sekä satunnaisesti lauantaisin/sunnuntaisin. Kellonajat ovat vielä auki, ilmoittelemme ne ajankohtaisissa uutisissa sekä FB sivuillamme. Muun ajan keskitymme ompelutoimintaan ja tilaustuotteisiin. Tuotteitamme on tilattavissa täältä verkkokaupastamme sekä tilaustuotteita voi tilata myös sähköpostitse/soittamalla. Kuntalaskutuksissa ja isommissa erissä ota yhteys sähköpostiimme.


Postiosoite: Royalkestot, Rauhankatu 14 bC 22. 20100 Turku. 


Myyntipiste: Käynti Rauhankadulta 14b kerrostalon oikean puoleisesta porttikongista takapihalle, jossa C sisäänkäynti suoraan edessä. Ala-aulasta oikealle, toimistohotelli 3, huone 22 käytävän perällä. Ovikello on aulan puolella oven pielessä. Rakennukseen pääsee ramppia pitkin myös vaunuilla, vaunut voi jättää aulatilaan, pienillä vaunuilla pääsee tulemaan perille asti.


Ilmoitathan mahdollisista palautuksista etukäteen, jotta tiedämme odottaa niitä. Sopimatta lähetettyjä palautuksia ei hyvitetä. Maksamme viallisten tuotteiden postikulut halvimman tavan mukaan, muissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön sekä myyntikuntoinen. Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, paitsi viallisten tuotteiden osalta.