0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Syksyllä 2008 aloimme valmistella uuden rinnakkaisen vaippamallin kehitystä. Valmistamme paljon tilausvaippoja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ja jatkuva kysyntä tietynlaisesta vaipasta mahdollisti rinnakkaismallin toteuttamisen.

Vaippamallia on ollut testaamassa useita kymmeniä pienokaisia ja testaajat on pyritty löytämään asiakkaistamme. Ensi testit teetettiin noin kymmenellä lapsella, tämä ryhmä valittiin niistä, jotka kaipasivat korkeampaa vaippaa L kokoon ja joille teimme mittatilausvaippana haluttua vaippamallia.

Toisessa testivaiheessa haettiin sopivaa haaramittaa ja siihen sopivaa imuleveyttä. Tähän ryhmään valittiin ensimmäisen testiryhmän lisäksi uusia käyttäjiä, jotta saimme mahdollisimman monipuolisen kuvan vaipan sopivuudesta eri vartalotyypeille. Toisessa vaiheessa vaippaa vielä kavennettiin haarastaan entisestään sekä tehtiin muutamia pieniä kosmeettisia korjauksia.

Kolmannessa ja viimeisessä testivaiheessa "valmis" P&P Crown AIO vaippa lähti viimeisiin käyttäjätesteihin kokonaan uudelle ryhmälle. Testiryhmä valittiin ensisijaisesti postituslistalaisista, joukko muodostui S, M ja L kokoisista käyttäjistä. Viimeisen testin tarkoitus oli saada kritiikkiä vaipan käytöstä, kuivumisesta, mallista sekä erityisesti pyysimme mittatietoja käyttäjäryhmistä kokoja määrittääksemme.

Viimeisessä testiryhmässä oli noin 30 koekäyttäjää. Testiaika oli suhteellisen lyhyt eikä imut varmastikaan olleet vielä parhaassa iskussaan testin loputtua. Saimme kuitenkin ne arvokkaat tiedot joita tällä viimeisellä testillä haettiin eli miten vaippa istui lapsen päällä ja mittoja kokojen määrittämiseen.

 

Crown L koko ja 12 kiloinen hoikka poika, säädöt minimillään ilman lisätarraa.

 

Testattavissa vaipoissa oli kolmen koon lisäksi kahta eri imumateriaalia, bambufleeceä (70%)ja bambuhamppua (30%). Sisäpintamateriaalina oli pääosin coolmaxia (66 %), Mikrofleeceä (25%) ja Bambua fleecenä tai joustofroteena (9%)

Imumateriaalista positiivisemman palautteen sai bambufleece, se sai kiitosta pehmeydestään ja paremmasta imukyvystään jo uutena. Bambuhamppu sai negatiivista palautetta kovuudestaan ilman rumpukuivausta ja huonosta imukyvystä uutena. Testin jälkeen bambuhamppua ei ole enää saanut tuotteisiimme. Bambu jatkaa suosikki-imumateriaalina myös jatkossa.

Viimeisen testauksen jälkeen vaipassa ei muuttunut enää muu kuin L vaipan siivekkeitä lyhennettiin pari senttiä ja korkeudesta lähti sentti pari pois reisien kohdalta sekä  rinnalle tehtiin pyöreämmille lapsille sopiva XL 3 cm pidemmillä siivekkeillä. XL vaippa on L testivaipan korkuinen, pari senttiä uudistettua L vaippaa korkeampi. XL vaippaa tehdään vain tilauksesta ja tilaukseen tarvitaan aina käyttäjän mittatietoja.

Plussaa vaippamallimme sai siroudesta, pitävyydestä, helppoudesta, kuminauhojen kireydestä, nopeasta kuivumisesta sekä korkeudesta. Coolmax sisäpinta sai kehuja lähes jokaiselta käyttäjältä.

Kritiikkiä saimme L koossa sekä liian lyhyistä että liian pitkistä siivekkeistä, siksi muokkasimme vähän L kokoa siivekkeistä ja teimme lisäksi XL koon. Lisäksi fleeceryhmällä oli kahdessa tapauksessa ongelmaa siinä ettei fleece vetänyt nestettä tarpeeksi nopeasti läpi imuun asti. Tämä ongelma parantuu pesujen myötä tai valitsemalla coolmaxpintaiset vaipat. Myös fleecen tukkiutuminen saattoi olla ongelmana. Osalta testaajia on saatu jälkeenpäin palautetta että nyt vaippa toimii moitteetta kun sitä on pesty muutamia kertoja. Varastomallistoomme vaipat tulevat pääosin coolmax -pintaisina, vaikka vaippa on yhä mahdollista saada haluamallaan sisäpintamateriaalilla. Käyttämämme fleece on muuttunut testien jälkeen jo ohuemmaksi babyfleeceksi.

 

Crown L koko ja 12 kiloinen hoikka poika.

 

Testiryhmän käyttämät pesuaineet olivat pääosin sopivia kestovaippapyykille. huuhteluainetta ei käyttänyt kukaan testaajista ja vain muutama käytti etikkaa tai muuta pehmentäjää. Pesupähkinöitä käytti ilahduttavan moni, 7 testaajaa.

kaksi käyttäjää pesi vaipat 40 asteessa ja yksi 90 asteessa, loput 60 asteessa. Kuivausrumpua käytti kuivaamiseen 39% vastaajista. Kuivauskaappia 6% ja narukuivatusta 79%. Osa oli kuivannut sekä narulla että rummussa ja heidät on laskettu mukaan molempiin ryhmiin.

Yökäytössä vaippaa oli kokeillut 34%, ne jotka olivat vastanneet kysymykseen riittikö imutila yökäyttöönkin mahdollisille lisäimuille vastasivat myöntävästi. Osa oli jättänyt vastaamatta tähän kysymykseen, koska eivät olleet kokeilleet vaippaa yökäytössä. Osa oli vastannut että mahtuu lisää imuja, mutta ei ollut tarpeellista.

Testiryhmämme lapset olivat 4 viikon ja 2,5 vuoden väliltä. Ryhmässä oli suunnilleen puolet tyttöjä ja toinen puoli poikia. Asuinpaikkakunnat sijoittuivat ympäri Suomen, eniten testaajia oli pääkaupunkiseudun ja oulun alueelta.

 

Crown Mini joustofrotee sisävaippa ja poika 12 kg, nepeissä vielä yhdet säätövarat

 

Testiryhmäläisten sana on vapaa ajatuksia :

* Tämä on sellainen AIO-vaippa, jota itsekin käyttäisin lapsellani. En ole Aio:sta ennen tykännyt - kuivuvat niin hitaasti ja etenkin on häirinnyt ettei kiinteäimuisia saa puhtaaksi. Tämä AIO tuntui yhtä hygieniseltä kuin taskuvaippakin kun imun saattoi ottaa pesun ajaksi ulos. Vaippa kuivui nopeasti narulla ja imun materiaali on todella ihanaa. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt vaipan ulkonäöstä, se oli niin siistitsti tehty, erittäin korkealaatuisen näköinen. Poika on hoikka, joten hänelle vaipan vyötärömitta oli pienimmillä säädöillä. Toimi kuitenkin hyvin ilman lisätarraa. "11,4 kg poika, vyötärö 44 cm, pituus 83 cm"

*Taskuominaisuus on Aio vaipassa hyvä, voi lisätä imuja tarpeen ja tilanteen mukaan. Tällä vaipalla ajattelimme uskaltaa kokeilla sitten yövaippailuakin kunhan vauva kasvaa ensin vaipan kokoiseksi. Hyvä malli pyöreäpyllyisellekin. Vaippa on ihanan pehmeä, väri ja malli miellytti myös silmää. "6,5 kiloinen 7 kuinen neiti, jolla vyötärömittaa 38 cm, testissä M koon vaippa"

*Ensireaktio vaipasta oli, että onpa yllättävän mallinen! Täyttöaukko ja pepun leveys tulivat puun takaa ;-) Haara oli edestä ihanan siro ja istuva ja leveyttä oli takana riittävästi, joten peppu peittyi kokonaan. Vaippa ei pettänyt kertaakaan eikä 2-3 tunnin vaihdolla ollut edes kosteuden johtumista havaittavissa haaroista. Tukikankaattomuus siis toimi ainakin meidän aio:ssa! Suosittelen! "testissä 10 kuisella 8,1 kiloisella tytöllä M koon soft mikrofleecellä, vyötärö 45 cm"

*Ulkomuoto kapea haarus ja ohkaisuus hieman epäilytti, eikä ole aikaisempaa kokemusta kuivaliinasta (coolmax). Joku täyttötasku (pul kuori fleecevuorilla) falskaa ja myönnettäköön että odotin nytkin jonkinsortin vuoto-ongelmaa. Mutta ehei. Vaippa oli pojalla 4 tuntia ja kitinä alkoikin kakasta. Yleensä ei tee samaan vaippaan molempia, mutta tähän teki. Toinen käyttökerta oli 5 tunnin reissulla, jonne tarvittiin ekstra hyvää vaippaa. Tässä oli vaipalle hyvä tulikoe. yleensä varmistan pul vaipat vielä ohuilla villahousuilla, mutta nyt en laittanutkaan mitään. 5 tuntia ja kaikki märkä jäi vaipan sisään! Jättebra! Vaipasta tuli heti suosikki ja lisää on tilauksessa. "7-kuinen, 6,9 kiloinen, M koon coolmax pintainen Aio bambuimulla, vyötärömitta 45 cm."

* Mukavan ohut, silti riittävän imukykyinen ja sopivan kapea haaroista. En valitettavasti keksi mitään parannettavaa. Vaippa oli mielestäni hyvä ja lisätarralla käyttöaikakin olisi pidentynyt. "poika 5,8 kg testasi M koon mikrofleecepintaisen vaipan"

* Vaippa olisi kaivannut lisätarraa, vyötärö jäi hoikalla lapsella vähän isoksi.  Pidin kuitenkin vaipan mallista, testaamme sitä uudelleen kun vauva on vähän kasvanut isommaksi. Minusta vaippa oli vielä liian iso meidän pienelle hoikalle pojallemme eikä hän täyttänyt koko vaippaa varrellaan. "poika 5,1 kg, vyötärö 34 cm S koon vaippa"

*Plussaa nopeasta kuivumisesta, kuivui huomattavasti nopeammin kuin esim. swaddlen aio (pesty yhtä aikaa), Ihanan siro vaippa! Meillä tykättiin kovasti. "5,4 kiloinen neiti testailemassa"

 

Tässä myös Mini ja 12 kiloinen poika, mahtuu siis pitkään

 

*M-kokoinen vaippa olisi ollut ehkä paremmin istuva, L koko jäi kauttaaltaan isoksi. Vaippa istui kuitenkin nätisti ja oli imukykyinen ja pehmeä. Käyttöä on varmasti vielä pitkästi. "8,5 kiloinen vyötäröstään 44 cm poika testasi L vaippaa"

*Malli hyvä, sopivan korkea, haaraleveys hyvä. Toivottavasti näitä saa jatkossa myös neppiversioina. Vyötärö ehkä vähän iso vielä. "12,5 kg, vyötärö 45 cm poika."

*Vaippa oli mukavantuntuinen, imua käytimme päivälläkin lisänä, mutta tilaa imuille oli tarpeeksi. Vähän fleece tulvi reisistä ulos, mutta ei tuntunut käyttäjää haittaavan eikä vaatteet kastuneet kuitenkaan. "11,9 kiloinen tyttö, jolla vyötärömitta 49 cm"

* Siro ulkonäkö, vaippa istui päällä tosi hyvin, mutta ehkä kaipaan hieman lisää korkeutta etupuolelle. Pidemmät siivekkeet pidentäisivät vaipan käyttöikää. Korkeus olisi riittänyt pidempäänkin, mutta vyötärötarrat on nyt aika äärillään. Haaraleveys on hyvä ja vaippa on todella nätti päällä, pikkarimainen. "M koon vaippaa testasi 7,8 kiloinen, vyötäröstään 44 cm poikavauva sekä 8,1 kiloinen vyötäröstään 46 cm tyttövauva"

* 6 kk ikäiselle tytölleni vaippa tuntui kivalta, haaraväli oli mukavan kapea. Ensin peppuosa tuntui liiankin tuhdilta ulkonäöllisesti, mutta käytössä olikin oikein hyvä. Olisin toivonut että reisien kohta olisi päälleommeltu, sillä sisäpuolen fleece ei aina halunnut pysyä sisäpuolella vaan tuli jonkun kerran läpivuotoja. Tosin epäilen että vaippakin oli ehkä liian iso vielä meille. M koko olisi varmasti ollut parempi. Sisäimu on oikein näppärä, väliin saa lisättyä tarvittaessa boosteria pitkille unille. L koko oli reisistä vielä iso ja lisäsäätötarra olisi varmasti parantanut vyötärön säätöominaisuutta hoikalla vauvalla. Vaippa kuivui todella nopeasti. Ihana vaippa.  "L koon vaippaa testasi L-joukon pienin 7,6 kiloinen ja vyötärömitaltaan 43 cm tyttövauva, testissä päälletikkaamaton soft mallin vaippa"

 

* Hoikalle 8 kg tytölle M koon vaippa mahtuu vielä pitkään. Vyötärösäätö lähes pienimmällä ilman lisätarraa. Malli kiva kun jää sopivasti vauvamahan alle ja silti selästä korkealle. Vaipan oma imu ei yksinään riittänyt pidemmälle vaihtovälille.  "testissä M koon bambusisäpintainen vaippa, vyötärömittaa neidillä 41 cm. Ikää 11 kk."

*Vaippa oli todella kätevä ja helppokäyttöinen. Hyvin mahtuu vielä isompanakin eli mukavasti kasvunvaraa 10 kiloiselle. Aio vaippa kuivuu hitaammin kuin taskuvaipat, joihin olen tottunut. "testissä L koon aio vaippa bambuimulla, vyötärö 47 cm"

* Ihanan pehmoinen vaippa ja pieni paketti, vaikka käytinkin lisäimua paljon pissaavalla tytöllä. Tyytyväisiä ollaan sekä testaaja että äitikin! "testissä S koon soft mallin mikrofleecesisustainen Aio vaippa 2 kuisella 5,1 kiloisella"

* Pidin kovasti vaipan mallista ja muodoista, mutta vaippa oli meille liian iso. Liian ison vaipan vuoksi leikkiessä pisut lirahti lahkeesta lattialle. Vyötärömittaa olisi saanut pienemmäksi lisätarralla, pari senttiä olisi pitänyt saada tiukemmalle jotta vaippa istuisi hyvin.  Pari senttiä matalampi vaippa olisi ollut ehkä sopivamman korkuinen. "testissä L koon soft vaippa, testaajat 10 kiloinen poika, jolla lisäimuna 2xmikroinsertti ja hampputiima sekä 11 kiloinen hoikka 2,5 vuotias tyttö ilman lisäimuja, molempien vyötärömitta 46 cm"

* Ihanan kevyt ja ohut ja silti hyvä ja tehokas. Itse en pidä siitä että fleece nukkaantuu, mutta eihän se käyttöä haittaa. Lisätarraa ei tarvittu. Ei mitään muutettavaa tai korjattavaa. "testimme nuorin 4 viikkoinen poikavauva painoi 4,4 kiloa pari viikkoa ennen testivaipan saapumista. "

* Me olimme todella kiitollisia kuivaliinapintaan (coolmax), joka osoittautui meille aivan loistavaksi vaihtoehdoksi, muista sisäpinnoista pissa lähtee liian helposti valumaan ja falskaavat sen vuoksi rimppakinttumme lahkeesta. Tästä lähtien kuivaliinapintaiset vaipat ovat meidän valintamme! Vyötäröllä oli vähän väljyttä, joten lisätarra olisi ollut ehkä tarpeen. "6 viikkoinen, vyötäröstään 37 cm vauva, jolla ei ole äidin sanojen mukaan vielä "lihaa luiden ympärillä".

*Vaippa vyötäröstä ääriasennossa, kaipaan ehkä enemmän XL kokoisia vaippoja, joissa pidemmät siivekkeet, vaippa oli nyt ihan jämpti, muuten hyvä ja sopiva vaippa" 13 kg poika, päälletikatut jalantiet, vyötärö 57 cm ja tyttö 12,9 kg vyötärö 56 cm"

* Pelkkä vaipan oma imu ei riittänyt meille noin 2 tunnin vaihtoväliin. Tyttömme pissaa paljon, joten käytämme tavallisestikin lisäimuja. Mielestäni läppäimu on todella hyvä idea. Onneksi vaipassamme oli lisätarra, sopii paremmin hoikkeliinille. Vaippa oli riittävän korkea meidän makuumme. "testissä L koon bambusisustainen AIO vaippa 9,4 kiloisella tytöllä, jolla vyötärön strateginen mitta on 44 cm"

Toivottavasti saatte näistä -sana on vapaa- kommenteista myös apuja omalle koko- ja vaippavalinnallenne. Testin perusteella ei voi sanoa että joku sisäpintamateriaali olisi selvästi huonompi kuin joku toinen kosteudenpidon kannalta. Fleece vaatii enemmän asettelua ja huoltoa mahdollisen tukkiutumisensa vuoksi joten mallistomme varastovaipat tehdään coolmaxilla tähän malliin. Haluamme tarjota huoletonta vaippailua, josta selviävät niin isit, insinöörit kuin mummitkin. Fleece, bambu ja polyestermokka ovat yhä vaihtoehtoisia sisäpintamateriaaleja. Vaipat on saatavissa myös nepillisinä.

 

Mitä sitten testimme jälkeen tapahtui :

L koko muuttui siivistään sentin pari kapeammaksi, jotta vaippa sopii hoikille lapsille paremmin, samoin korkeudesta on pari senttiä kaavassa poistettu, tämä pienentää reisitilaa vastaavasti.

Ne jotka pitivät L kokoa testivaipassa prikulleen sopivana, löytävät suosikkinsa nyt XL koosta, hoikalle tähän kannattaa pyytää lisäsäätötarra vyötäröä pienentämään. Muutos on tehty ainoastaan tuohon siivekkeen pituuteen. XL vaipat saatavissa myös omilla vyötärö- ja pituusmitoilla.

Yksittäisiä toiveita toteutamme jatkossakin tilausvaipoissa, jos kaipaat vaippaan korkeampaa etupuolta, takapuolta, leveämpää tai kapeampaa haaraa, neppejä, framilon nauhaa yms. ota reilusti yhteyttä. Teemme sinulle mielellämme sopivan vaipan. Testaamalla ensin jonkun mallistomme vaipan, pystyt kertomaan meille paremmin mitä muutoksia juuri sinun vaipatettavallesi tarvitsee tehdä. Me olemme täällä sinua ja vauvaasi varten. 

Vanha tuttu matala ja haarastaan reilummin leveä Basic malli jatkaa Crownin hinnalla. Samoin Fabulous malli nepillisenä pysyy tiukasti valikoimassamme. Mallistomme sisävaipat tehdään jatkossa uudella sirolla Crown kaavalla, halutessasi saat toki sisävaipatkin basic mallisena. Näitä ei kuitenkaan jatkossa löydy varastosta kuin satunnaisesti.

KIITOKSEMME VIELÄ KERRAN KAIKILLE
TESTEIHIN OSALLISTUNEILLE!
TEISTÄ ON OLLUT SUUNNATTOMAN PALJON
APUA JA ILOA TUOTEKEHITYSTYÖSSÄ