0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Avaamme Turkuun pienen myyntipisteen lokakuun alusta 2017. 


Avoinna torstaisin klo 14-17 (-18, jos tarvetta) 12.10.17 alkaen


Tavoitteena aukiolot myös vaihdellen maanantai/tiistai sekä toisinaan lauantai/sunnuntai. Vakio aika on torstai iltapäivisin noin 14-17 (18). Kellonajat muokkautuvat tarpeiden ja toiveiden mukaan. Toinen aukioloista sitten enemmän keskipäivän korvilla. Voit vinkata meille sinulle sopivasta ajasta. Ilmoittelemme aikatauluista ja muutoksista FB sivuillamme, joten sinne kannattaa klikkailla tykkääjäksi sivun oikeasta laidasta. Myymälän aukioloajat ovat suppeat, mutta joustavat tarvittaessa tunnin sinne tai tänne. Muulloin valmistetaan tuotteita ja tilaustöitä.


Tuotteitamme on tilattavissa täältä verkkokaupastamme sekä tilaustuotteita voi tilata myös sähköpostitse/soittamalla. Puodilla on mallivaipat taskuvaipoista ja kuorista ja eri koot näytillä. Kuivaksiopetteluhousuja vähän isompi valikoima.Vaipat valmistuvat seuraavaksi viikoksi omien toiveiden/mittojen pohjalta. Puodilla on kaikkia muita verkkokaupan tuotteita, paitsi kankaiden osalta olemme Jyväskylän kangaskaupan pop up myymälä, eli valikoima vaihtelee. Kankaita voi tilata verkkokaupan kautta myös puotivalikoiman ulkopuolelta ja noutaa ne myymälästä kuorman saavuttua. Jos haluamaasi kangasta ei ole vielä ehditty päivittää sivuillemme, laita kuosi ja määrä lisätietokenttään. Maksu näistä kankaista ja tarvikkeista joko ennakkolaskulla tai noudettaessa. Pankkikorttimaksumahdollisuus on tulossa, mutta ei ehdi vielä alkuun. Maksaa voi siis joko käteisellä tai pankkitunnuksilla suoraan pankin sivujen kautta puodin koneella.


Postiosoite: Royalkestot, Rauhankatu 14 bC 22. 20100 Turku. 


Myyntipiste: Käynti Rauhankadulta 14b kerrostalon oikean puoleisesta porttikongista takapihalle, jossa C sisäänkäynti suoraan edessä. Ala-aulasta oikealle, toimistohotelli 3, huone 22 käytävän perällä. Ovikello on aulan puolella oven pielessä. Rakennukseen pääsee ramppia pitkin myös vaunuilla, vaunut voi jättää aulatilaan, pienillä vaunuilla pääsee tulemaan perille asti, kaksosvaunut eivät todennäköisesti mahdu käytävän pylvään ohi. Pysäköintipaikkoja on ollut hyvin tarjolla Rauhankadulla talon edustalla. Jos pelkästään noudat tilauksesi etkä halua tai ehdi tulla tutustumaan sisälle asti, voimme tuoda tilauksen sinulle takapihalle/kadun varteen, ettei sinun tarvitse purkaa lapsia autosta, jos liikut heidän kanssaan. B porttikongista pystyy ajamaan takapihalle noutohetkeksi. Siellä ei ole kuitenkaan meillä erillistä parkkipaikkaa. Lapset ovat toki myös tervetulleita myymälään, mutta eläinten tuonti on kiellettyä. Noudoista kannattaa sopia etukäteen, jotta tiedämme varautua kurkkimaan puhelinta. Soita vielä puotipuhelimeen kun olet paikalla.