0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

6 kpl kestosidesetit

Meiltä saat kestositeitä myös kätevinä 6 kpl setteinä, joissa hinta on aina edullisempi kuin yksittäin ostettuna.

Settejä on kolmenlaisia. 6 kpl phs pikkuhousunsuojasettejä, 6 kpl normaalisidesettejä sekä 6 kpl kokeilusettejä, joissa on 2 phs, 2 normaalisidettä, yksi superside ja yksi yöside. Kokeilusetillä pääset kokeilemaan eri koot ja voit tilata jatkossa sitä kokoa joka omassa käytössäsi on paras. 


Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yösoide 32 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia, yleensä ovat silloin pidempiä. 

Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul.

Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. 


Pyrimme tekemään myös sävy sävyyn ja tietyn materiaalin settejä, esimerkiksi mustat, pinkit, siniset ja vaaleat, bambuiset, coolmaxilliset, trikoiset.  Settien kuoseja ei vaihdeta. Jos haluat tietää tietyn setin pintamateriaalit ennen ostopäätöstä, voit laittaa meille sähköspostia. Seteissä voi olla kaikki samaa materiaalia, yksittäisiä tai useampia eri materiaaleista. Jos otsikkorivillä on mainittu materiaali, ovat kaikki tuotteet samaa pintamateriaalia. Settien tuotteita ei vaihdeta. Jos haluat tietyt kuosit ja materiaalit, tilaa tuotteet yksitellen.


Seteissä voi olla vielä jonkin aikaa myös tuoksullisella pesuaineella pestyjä kankaita. Valmisseteissä voi olla myös eco malliston kierrätyspintakankaista valmistettuja tuotteita, kauden viimeisiä kappaleita sekä ihan himpun pintavikaisia, esim. pieni ryppy reunassa, pientä pritntivikaa tai muuta kosmeetista, joka ei haittaa käyttöä mitenkään.