0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Supersiteet trikoo hajusteeton

Kestositeet saatavilla myös tuoksuttomilla pesuaineilla pestynä. Pesemme aina imukankaat ennen ompelua runsaan kutistumisen vuoksi.  tämän valikon tuotteiden pesussa käytetään hajustamatonta pesuainetta. Huuhteluaineita emme käytä.


Halutessasi voimme pestä tuoksuttomasti vielä kertaalleen myös valmiit tuotteet ennen toimitusta. Ymmärrämme omasta kokemuksesta tämän erityisherkkyyden tuoman hankaluuden elämässä ja tästä syystä koko tuotanto siirtyy tuoksuttomiin pesuaineisiin sitä mukaa kun uutta tehdään. Meillä ei ole myöskään allergiaa aiheuttavia eläimiä, joten tuotteemme sopivat myös eläinallergiseen talouteen.


Kestositeiden pesu 60 asteessa on suositeltavaa hygienian kannalta. Pesupussissa pesu suojaa tuotteen saumuroituja reunoja. Jos nepit ovat alkuun hieman tiukat, ne löystyvät sopivaksi kuumassa pesun jälkeen. 


Pituus 25-26 cm, leveys 7-7,5 cm, flanellisia imukerroksia on kolme ja tuote sopii runsaisiin vuotoihin tai synnytyksen jälkivuotoon. Pohjapuoli Br pul tai laminoitu trikoo, kam neppikiinnitys.