0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Kastemekot ja ristiäistuotteet

Ylpeydellä esittelemme valmistamiamme upeita kotimaisia pellavaisia kastemekkoja. Mekkojen malleissa on perinteisiä yksityiskohtia ja jokainen mekko on tehty rakkaudella. Mekkoja saatavilla myös puuvillasta ja satiinista. 

Valikoimassamme on myös perinteisiä pellavaisia kasteliinoja, joissa aidot mummin käsin suoraan liinaan virkkaamat pitsit sekä kastetyynyjä ja nauharuusukkeita kastemekkoihin. 

Pukuja valmistetaan jatkuvasti lisää, tilauksesta saat puvun noin viikon toimitusajalla toiveista ja kankaasta riippuen. Ideoita erilaisiin hihoihin, pitsien sijoitteluun ja halman malleihin löydät tilausmekon kuvista. Puku voidaan tehdä myös ilman pitsejä tai kauluksellisena, jos haluat simppelimmän mekon pojalle. Klikaa kuvat auki niin näet yksityiskohdat tarkemmin.

Kastemekkomme saavat nimensä kuninkaallisista perheistä. Kierrätämme pukujen nimet, viime kuun Sofia voi olla erilainen tässä kuussa. Victoria mekko on ollut alusta asti samanlainen iki suosikki. 

Pellavassa tulee kauniisti esille sen pintakuviointi. Suosittelemme pellavamekkoja sukumekoiksi aikaa kestävän materiaalin ja arvokkuuden vuoksi. Mekot ovat valkoisia tai valkoista pellavaa.