0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Saumurilanka sininen

3,00 €
Saatavilla Toimitusaika 1 - 3 päivää
Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120, sileitä ja kestäviä lan
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120, sileitä ja kestäviä lankoja.

Ompelukonelankoja voi käyttää myös saumurissa ja saumurilankoja ompelukoneessa, jos isoa rullaa varten on erillinen lankapidike pöydälle. Saumurilankarulla ei sellaisenaan yleensä sovi ompelukoneeseen, mutta on erillisen telineen ja ohjaimen kanssa käytettävissä myös ompelukoneessa.

VInkki: ompelukoneessa ja saumurissa olevat kiristinlevyt kannattaa putsata ajoittain sinne kerääntyneestä nukasta ja pölystä. Ota pala villalankaa ja kastele sitä vähän keskeltä ompelukoneöljyllä. Kirjaa ylös mitkä asetukset säätimissä on ja vähennä puristus minimiin. Poista ompelulanka kiristimien välistä. Ota langasta napakka ote ja pujota se kiristinlevyjen väliin, vedä lankaa edestakaisin muutamia kertoja. Laita ompelulanka takaisin kiristinlevyjen väliin ja säädä kiristys aiemmin ottamasi luvun mukaiseksi. Koneeseen kertyvä pöly voi vaikuttaa tikin laatuun, johon putsaaminen auttaa.

Saumurilankojen pituus on 5000 yardia, joka vastaa noin 4500 metriä

  • Paino: 500 g