0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Flow Rasulsavi saippua hiuksille ja vartalolle 100 g

Uusi
Flow Rasulsavi saippua hiuksille ja vartalolle 100 g
10,80 €
Saatavilla Toimitusaika 1 - 3 päivää
Hellävarainen rasulsavisaippua herkän ihon perussaippuaksi. Käytä joko suoraan iholle, pesusienen tai pesukintaan kanssa.
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Hellävarainen saippua hiusten ja vartalon sekä myös kasvojen herkän ihon pesuun. Rasulsavi saippua on hajusteeton ja sopii siksi myös herkimmille ja allergisille sekä lapsille. Hoitavaa rasulsavi saippuaa kannattaa kokeilla myös psoriaatikon iholle, atoopikolle ja hilseilevälle hiuspohjalle. 

Rasulsavi on yleisesti käytössä kylpylähoidoissa, se sisältää runsaasti mineraaleja ja on syväpuhdistava. Saippuassa on saven lisäksi myös Himalajan mineraalisuojaa, joka auttaa pitämään ihon kosteustasapainoa.

Flow Rasulsavi-saippuassa on aitoja kasviöljyjä ilman keinotekoisia peseviä aineita, se on ekologinen ja riittoisa. Palasaippuaa käytettäessä ei tule muovijätettä tyhjistä pulloista. 

Vaahdota palaa käsissä tai vaahdota suoraan vartalon ja kasvojen iholle. Huuhtele runsaalla vedellä.

Hiustenpesuun saippuapala sopii myös erinomaisesti. Hiero palaa märkiin hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on todella runsaasti. Jos vaahtoa ei muodostu runsaasti, tee välihuuhtelu ja aloita vaahdottaminen uudelleen. Käytä lämmintä vettä, sillä se parantaa saippuapohjaisen tuotteen pesutehoa. Muista vaahdottaa myös hiusten latvat!

Kun aloitat käyttämään saippuapohjaista tuotetta hiusten pesussa, voivat hiuksesi aluksi tuntua tahmeilta tai öljyisiltä. Tämä reaktio poistuu yleensä 1-10 pesussa. Käyttämällä Flow-hiushuuhdetta hoitoaineena, tahmeus poistuu hiuksesta nopeammin. 

 

INCI: SODIUM COCOATE*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, AQUA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MOROCCAN LAVA CLAY, SALT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*   

* Wild grown or certified organic ingredient

  • Valmistaja: Flow
  • Paino: 200 g