0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty päivitys ja kassalla toimivat taas kuponkikoodit.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Ompelulanka 1000 m keskiruskea

Uusi
Ompelulanka 1000 m keskiruskea
2,00 €
Saatavilla
Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120, sileitä ja kestäviä lan
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot


Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120, sileitä ja kestäviä lankoja.

Ompelukonelankoja voi käyttää myös saumurissa ja saumurilankoja ompelukoneessa, jos isoa rullaa varten on erillinen lankapidike pöydälle. Saumurilankarulla ei sellaisenaan yleensä sovi ompelukoneeseen, mutta on erillisen telineen ja ohjaimen kanssa käytettävissä myös ompelukoneessa.

VInkki: ompelukoneessa ja saumurissa olevat kiristinlevyt kannattaa putsata ajoittain sinne kerääntyneestä nukasta ja pölystä. Ota pala villalankaa ja kastele sitä vähän keskeltä ompelukoneöljyllä. Kirjaa ylös mitkä asetukset säätimissä on ja vähennä puristus minimiin. Poista ompelulanka kiristimien välistä. Ota villalangasta napakka ote ja pujota se kiristinlevyjen väliin, vedä lankaa edestakaisin muutamia kertoja. Laita ompelulanka takaisin kiristinlevyjen väliin ja säädä kiristys aiemmin ottamasi luvun mukaiseksi. Koneeseen kertyvä pöly voi vaikuttaa tikin laatuun, johon putsaaminen auttaa.

Ompelulangan pituus riittoisa 1000 m.



  • Paino: 500 g