0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Merinovilla interlock Kanerva per 10 cm ***

2,25 €
Saatavilla Toimitusaika 1 - 3 päivää
Villasta voi tehdä toki myös perinteisiä kaulahuiveja, lapasia, pipoja, kaulureita sekä housuja ja paitoja. Villa soveltuu vaikka torkkupeitoksi.
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Unelman pehmeä merinovillaneulos on oiva materiaali pikkuisten villahaalariin ja isompien lasten sekä aikuisten välivaatekerraksi. Talvella ei pakkanen pääse puraisemaan ja syksyn viileinä iltoina neule toimii lämmikkeenä myös ilman takkia. 


Ylivoimainen villa on kestovaipatuksessa kosteussulkuna. Kaksi kerrosta villaa pitää vaatteet ja vuoteen kuivana. Villa antaa ihon hengittää ja tuntuu mukavalta. Merinovilla ei kutita herkkää ihoa. 


Villasta voi tehdä toki myös perinteisiä kaulahuiveja, lapasia, pipoja, kaulureita sekä housuja ja paitoja. Villa soveltuu myös sisustukseen. Tästä saat vaikkapa ihanan pehmoisen torkkupeiton.


100% merinointerlock

Neliöpaino 220 g

Leveys 125 cm

Superwash käsittely


Villan pesu käsin tai koneessa 30 asteen villapesuohjelmalla. Villaa ei tarvitse pestä kuin sen likaannuttua. Villa puhdistaa itse itsensä. Tuulettamisesta se pitää erityisesti. Säilytäthän villakankaat ja niistä valmistetut vaatteet tiiviissä muovipussissa, ettei vaatekoi pääse kuituun käsiksi ja tee reikiä.  • Paino: 200 g