0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Royalkestot yhdenkoon taskuvaippa sis. 3 imua, spiraalit tenceljoustofroteella

23,90 €
Loppu
Vaipassa on korkeussäätöön nepparit ja enemmän säätövaraa tarroin vyötäröllä, sekä lisätarra pikkuiselle masulle. Vaipan säätöjen avulla samaa vaippaa voi käytt
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Yhdenkoon vaipat ovat myös suosittu vauvalahjaidea. Olemmekin tehneet kestovaippailun aloittamisen helpoksi. Taskuvaipat myydään taskuvaipan ja kolmen imun settinä. Setti sisältää tarpeelliset imut yhteen vaippaan eli yhden bambutaittoimun koko 40x35 cm, yhden bambuhamppuboosterin 30x11 cm sekä flanellitaittoimun 35x30 cm. Kaikki imut ovat kaksinkertaisia avattuna, taiteltuna jopa 12 kerrosta imutehoa. Taitteluesimerkkisetissä on pinkki flanelli-imu, värit vaihtelevat seteissä.


Bambu on janoinen imumateriaali ja flanelli nopeasti imevä. Taittoimut voi taitella myös kerroksittain vuorotellen flanellia ja bambua, jolloin imuyhdistelmä on tehokas ja levittää kosteuden tasaisesti imuihin. Flanellikerros kannattaa sijoittaa lähimmäs vauvan peppua nopean imukykynsä vuoksi. Katso lisäkuvista taitteluvinkkejä. Samat imut käyvät läpi vaippaiän, eri tavoin taittelemalla saat kohdistettua imua juuri oikeaan kohtaan eri ikäiselle vauvalle. 


Vaipassa on korkeussäätöön nepparit ja enemmän säätövaraa tarroin vyötäröllä, sekä lisätarra pikkuiselle masulle. Vaipan säätöjen avulla samaa vaippaa voi käyttää vaikka koko vaippaiän. Yhdenkoon vaippoja suositellaan 4,5 kilosta ylöspäin, silloin kun vauvan reisissä on jo vähän pyöreyttä. Vaipan mitat vastaavat avattuna L koon vaippaa. Yhdenkoon vaippa mahtuu siis noin 16 kiloon asti, vähän lapsen mallista riippuen.


Sisäpintamateriaalina märkäpintainen tenceljoustofrotee. Pesu 60 asteessa. Taskuvaippa toimii myös vaippakuorena esimerkiksi harsojen kanssa. Vaippojen materiaalit on valittu herkkää ihoa ajatellen ja vaipat on valmistettu Suomessa. Jos haluat taskuvaipan ilman imuja, voit tilata haluamasi yhdistelmän tilaustuotteena.  • Valmistaja: Royalkestot
  • Paino: 150 g