0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.

Uusi kauppamme on valmis. Verkkokauppaan tehty iso ohjelmisto- ja kassapäivitys 2.8.17. klo 9

Olemme iloisia, jos kerrot huomaamistasi epäkohdista meille, jotta saamme ne pikaisesti kuntoon. 

 Ajankohtaisista uutisista löydät lisäinfoa.

Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Royalkestot (Royal ompelu- ja kotipalvelut)
20250 Turku
Ilmoitathan jos olet laittamassa palautusta, jotta saat ohjeet ja osoitteen palautuksen tekemiseen. Meillä ei ole asiakaspalautussopimusta postin kanssa, koska palautuksia tulee aniharvoin.

royalkestot@gmail.com


Y 1492774-7

Asiakasrekisteri on tarkoitettu ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen, tilausten käsittelyyn sekä arkistointiin, yhteystietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin.   

Markkinointiviestejä sähköpostiin meiltä saa joko liittymällä sähköpostilistallemme tai liittymällä faniksi Facebookissa.

Jos tilaat tuotteen, joka toimitetaan suoraan maahantuojan varastosta sallit samalla osoitetietosi luovutuksen tähän tarkoitukseen. Tällöin osoitettasi käytetään ainoastaan paketin postittamiseen eikä sitä käytetä markkinointiin tms.

Asiakasrekisteriin pääsy on ainoastaan yrityksen henkilökunnalla niiltä osin kun työtehtävät tätä edellyttävät. Rekisterin tietoja käsittelee Royalkestojen henkilökunta tilauksia käsitellessään. Koko henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus.

Asiakkaiden henkilötiedot ovat salasanasuojatulla palvelimella verkkokaupan asiakastiedostossa. Asiakkaat pääsevät itse tarkistamaan ja muuttamaan omat henkilötietonsa omalta käyttäjätililtään.

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

– asiakkaan etu- ja sukunimi

– postiosoite

– sähköpostiosoite

– puhelinnumero

– tilaushistoria

- kanta-asiakkuus

- kestovaippayhdistyksen tms. jäsenyys