0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Royalkestot on ollut jo 10 vuotta herkkäihoisen asialla.


Verkkokauppaan on tehty runsaasti päivityksiä ja yhden sivun kassakin on nyt käytössä.

Jos kuitenkin huomaat epäkohdan, ilmoitathan asiasta, niin saadaan pikaisesti korjaukseen.

Yritys: Royalkestot, sekä Kangaskauppa Neppi.fi Turussa.


Ikä: Royalkestot nimellä on toimintaa harjoitettu pian 10 vuotta, Neppi syntyi viitisen vuotta sitten.


Osoite: Meillä ei ole toistaiseksi käyntiosoitetta. Saaristo on niiiin ihana paikka asua, mutta vähän haasteellinen asiakaskäynneille. Katsotaan jos saataisiin pikku puoti avattua taas jonnekin päin manner-Turkua.


Mistä nimi tulee: Royalkestojen alkutaipaleella tehtiin prinsessaluomuksia suklaan värisessä talossa. Omistaja oli myös varsin tykästynyt kuninkaallisten elämän seuraamiseen. Neppi sai nimensä toiminnan ja valikoiman laajentuessa ja neppien liittyvän kaikkiin toimialoihin. Yrityksen toiminta ja valikoima on muuttunut vuosien saatossa yritysmuutosten myötä. Alkuperäisestä on jäljellä oman valmistuksen tuotteet ja kastemekot. 


Yrityksen kulisseissa hääräilee: Kaksi puotimummoa, ruuhka-aikaan muutama muukin apukäsi sekä tekninen tukihenkilö. Yritys yhdistää meidän kaikkien intohimon käsitöihin, jokaisella on oma kiinnostuksen kohde kalastuksen ja laiturilla loikoilun ohessa. Lisäksi olemme erityisen ylpeitä siitä että jokainen tuote tehdään itse omin käsin. 


Koulutukseni: Elämänkokemuksella eteenpäin. Kaikilla meillä on joko tekstiili-, kauppa- atk- tai käsityötaustaa hieman eri aloilta, mutta sopivasti toisiaan täydentäen. 


Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Ompelukoneen surina sekä vaihtelevasti meillä soi eri radiokanavat.


Mieluisin vuodenaika: Kevät, ihmiset on täynnä intoa ja tekemisen riemua.


Lempivärini: Kiivinvihreä ja oranssi, raikkaat värit löytyvät myös yrityksen logosta.


Materiaali, josta pidän eniten: Bambujoustofrotee ja digiprinttitrikoot


Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: Niitä on paljon, tällä hetkellä itsellä on menossa seesteisempi linja, pitsiä, yksiväristä ja pellavaa sisustukseen. Lapsille löytyy suosikkiprinteistä vaikka mitä kivoja kuoseja. Selkeästi retrokausi on takana ja halutaan enemmän peruskuoseja. 


Epäonnisin sattumukseni: Kyllä ne liittyvät näihin toimitusaikoihin, kun jotain oikein kovasti odottaa eikä se tulekaan sovittuna päivänä, se pistää mielen matalaksi koska tiedämme että myös asiakas odottaa tätä samaa ihanuutta. Toimitusketju on kuitenkin niin monitahoinen kokonaisuus, jossa yhden osapuolen klikki vaikuttaa kaikkien toimintaan.


Silloin tunnen riittämättömyyttä: Silloin kun asikkaan tilaus on käsitelty samana päivänä kun tilaus on saapunut ja asiakas kyselee heti perään miksei paketti ole jo postissa noudettavana. Vaikka me olemme varsin nopeita, postilla menee useampiakin päiviä kulkea perille. Toisinaan saatamme myös yllättää tuomalla paketin suoraan kotiovelle ohi kulkiessamme.


Onnea on: Ihanat asiakkaat ja heidän lapsensa. Olemme saaneet monta uutta ystävää, on kuljettu yhdessä odotuksesta lapsiperheen arjen kautta siihen että lapset kasvavat ja lentävät pesästä.